Venczel mesterhármas Péten


2016-05-22 10:34:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel mesterhármas Péten főképe
A Devecser elleni döntetlen után Péten igyekezett növelni pontjai számát a Perutz FC. Bár a megyei első osztályú bajnokságból a szombati találkozóval együtt még három forduló van hátra, a legfontosabb kérdésekre a 31. fordulóban választ kaptunk, hiszen az Úrkút döntetlenjével Veszprém megszerezte a bajnoki címet, másodikak az úrkútiak lettek, míg a Perutz FC első évében a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhat fel. A helyezések szempontjából tehát nem volt tétje a 12. helyezett elleni 90 percnek, melyet a vendégek a Simon – Németh, Kovács, Györkös – Horváth, Bolla, Somogyi, Iványi, Mészáros – Nagy, Venczel összeállításban kezdtek. Az első félidőben egy gólt láthattak a kilátogatók, a 33. percben Venczel köszönt be. A második félidőben sem esett sokáig találat, aztán Dunavölgyi kiállítása után tíz emberre fogyatkozott a Pét. A bő 30 perces emberelőnyt sokáig nem sikerült kihasználni, a hajrát aztán nagyon megnyomta a csapat, öt perc alatt háromszor találtak be, a 82. minutumban Iványi, három perccel később Venczel, majd újabb két perc elteltével megint a házi gólkirály mattolta a hazai kapust, így magabiztos 4-0-s pápai siker született. A folytatásban az idei utolsó pápai találkozó következik, május 28-án, szombaton 19 órai kezdéssel Tapolca ellen búcsúzik a hazai közönségtől a csapat.

Péti MTE - Perutz FC 0-4 (0-1) Gsz.: Venczel 3, Iványi

Pét: Közép – Straub, Szabó, Szeleczki, Józan – Kustán, Tordai, Ilyés, Szőke (’90 Nagy) – Zelenka (’36 Dunavölgyi), Kaufmann

Perutz FC: Simon – Németh, Kovács, Györkös – Horváth (’46 Ughy – ’61 Páli), Bolla, Somogyi, Iványi, Mészáros – Nagy (’76 Véber), Venczel

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!