Eredményes tarjáni szezonzáró


2016-05-19 17:33:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményes tarjáni szezonzáró főképe
A 2016-os esztendő tavaszi versenyszezonjának utolsó állomásához érkezett a Patent Griff SE lelkes csapata. Tarjánban az egyesület 10 versenyzője formagyakorlatban és küzdelemben lépett küzdőpástra. Bolla Péter, a versenyzők felkészítője a kupával kapcsolatban azt mondta, a bírák olyan durva hibákat vétettek és olyan ellentmondásos ítéletek születtek a nap során, amelyek elég komolyan befolyásolták versenyzőik teljesítményét.
- Soha nem voltunk az a csapat, akiket az ítészek igazán támogattak volna, azonban most minden elfogultságom ellenére mondhatom, hogy sok esetben jogosulatlan ítéletek születtek – elevenítette fel a történteket az egyesület edzője. Természetesen karatésainknak nem feladata ezzel foglalkozni és nem is szeretném, hogy bármikor a bíráskodást okolják a sikertelenségért, viszont mint felkészítő úgy gondolom van az a helyzet, amikor hangot kell adni a jogos elégedetlenségnek. Arra is volt példa, amikor a mérkőzés végén ellenfelünk mestere odajött, mondván "láttam én is a bírói tevékenységet" úgy gondolom, ez is azt példázza, hogy jogosan vagyunk elégedetlenek. Mindezek ellenére versenyzőink nem teljesítettek rosszul ezen a szombat délutánon, hiszen két arany- és egy ezüstéremmel tért haza a csapat. Ezúttal a nagylányok vitték hátukon az egyesületet, Bóka Viktória első, Benkő Noémi második és Cheyenne Dokter szintén első helyen végzett a küzdelemsorozat után. Minden versenyzőnk szót érdemelne, azonban inkább azt a teljesítményt, edzésmunkát méltatnám, amit ezek a gyerekek elvégeznek. Egyre jobb csapat, igazi baráti közösség lesznek, ahol a kemény munka a "menő". Úgy gondolom nagyon kevés manapság az efféle felfogás a fiatalok között, ezért is olyan értékes. Természetesen mindig örülünk az eredményeknek, nagyszerű érzés, mikor valaki elégedetten távozik a versenyekről, viszont a legnagyobb érték az ami e mögött van: a közös felkészülés, a jó hangulatú, fárasztó, kemény edzések a közös programok, az együtt eltöltött idő. Ezek azok a dolgok, amik viszik előre és építik egyre nagyobb és erősebb csapatunkat. Csapattárs, edző, támogató és nem utolsó sorban minden szülő büszke lehet rájuk.
Bolla Péter a tavaszi időszak után már előre tekint, hiszen mindig vannak új tervek, és célok, melyek közül most az egyik az ifjúsági Európa-bajnokságon való részvétel lesz.
- Két versenyzőnk Noémi és Cheyenne egy kis pihenő után megkezdik a felkészülést és reméljük, hogy kitartó munkával elérik céljukat. Még egyszer szeretnék gratulálni a versenyzőknek ehhez a versenyhez valamint a teljes tavaszi szezon eredményeihez.
A versenyzők felkészítői sensei Szalóki Sándor, sempai Nagy Lívia, sempai Juhász Tamás, Csizmadia Melinda, sempai Bolla Péter és sempai Sinkó Attila voltak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!