Öt Perutz gól a Balaton partján


2016-05-14 19:34:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt Perutz gól a Balaton partján főképe
A megyei első osztályú pontvadászatban újabb magabiztos győzelmet aratott a Perutz FC. Marton Miklós csapata a Dudar elleni hazai siker után ezúttal Balatonfűzfőre látogatott, ahol 2-0-s félidő után végül sima, ötgólos győzelmet könyvelhetett el. A vendégek részéről az első játékrészben Iványi Martin és Szabó Zoltán köszönt be, a második 45 percben Venczel Zoltán és Páli Márk is eredményes tudott lenni, az 5-0-s vendég siker Venczel második találatával a 90.percben alakult ki. A mieinknek sok ideje nem marad a pihenésre, hiszen két nap múlva, május 16-án 19 órai kezdéssel – immár hazai pályán - Devecserrel találkoznak.

Marton Miklós: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a két gól mellett több helyzetünk is volt. A szünet után kicsit leültünk, ennek ellenére további lehetőségeink voltak az előny növelésére, ebből hármat tudtunk is értékesíteni. Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, hiszen a Veszprém elleni mutatott gördülékeny játékot ismét ki tudtuk vinni a pályára.

Balatonfűzfő – Perutz FC 0-5 (0-2) Gsz.: Venczel 2, Iványi, Szabó, Páli

Balatonfűzfő: Radnai (’80 Nagy) – Pavelka, Balatoni, Lukács, Nyári – Szabó, Varga (’65 Gál), Humli (’75 Szántó), Hajdú – Pallaga (’78 László), Kakas

Perutz FC: Simon – Horváth (’84 Németh), Orovecz, Erdősi (’68 Kovács), Györkös – Iványi (’65 Páli), Somogyi, Mészáros, Szabó (’46 Bolla) – Nagy, Venczel

A bajnokság élmezőnye:
1. Veszprém 85 pont
2. Úrkút 76
3. Perutz FC 68

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!