Népvándorlás - Dr. Bencze Izabella előadása a Polgári Körben


2016-05-13 21:51:57  | cikk: pgya  | 


Népvándorlás - Dr. Bencze Izabella előadása a Polgári Körben főképe
A modernkori népvándorlás okait boncolgatta csütörtök este dr. Bencze Izabella, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a Pápai Polgári Kör meghívott vendégeként az Ipartestület székházában. A jogásznő szerint „judáspénzt” kér az Európai Unió azoktól az államoktól, akik nem fogadják el az úgynevezett betelepítési kvótát, és minden visszautasított migráns után 250 ezer euróra – körülbelül 80 millió forintra – büntetnék őket. Dr. Bencze Izabella azon meggyőződésének adott hangot, miszerint az emberáradat mögött jól szervezett menekültipar áll. Az előadást Kincses László szavalata vezette fel, Nagy László Migráns című versével.

Dr. Dancs Ferenc, a polgári kör alelnöke köszöntötte az előadót és a megjelent érdeklődőket

A jogásznő projektor kivetítős előadása elején a fogalmakat kívánta tisztázni. Véleménye szerint a migránsok a törvényeknek megfelelően jelentkeznek a határátkelőhelyeken érvényes iratokkal, ezzel szemben az illegális migránsok a zöldhatáron törnek be az országba, ami népvándorlásnak nevezhető jelenség. Dr. Bencze Ilona
Udo Ulfkotte, német újságíró legújabb könyvéből – A menekültipar – szemezgetett, amelyben minden egyes állítás hiteles adatokkal, nyugat-európai politikusok nyilatkozataival van alátámasztva. Annyira tényszerű a német újságíró könyve, hogy egyharmadát lábjegyzet teszi ki. Udo Ulfkotte neve nem ismeretlen a magyar olvasó előtt, ő volt az a zsurnaliszta aki lerántotta a leplet a német újságíróipar visszásságairól, ugyanezt tette a német menekültiparral kapcsolatban.

Európa a saját sírját ássa, ha nem szab gátat a népvándorlásnak

Az előadó feltette a kérdést: mi a valós indoka annak, ami miatt annyira erőltetik a migránsok Európába való befogadását? A németek lelkiismeret furdalása a XX. században elkövetett háborús és emberiség elleni bűncselekményekért? Ennyire szükség van a dolgos munkáskézre? Avagy egyszerűen szavazóbázis képzés, amelyre olyannyira szüksége van a baloldalnak? Nem, egyszerűen van néhány százezer ember, akik a menekültek istápolásából nagyon jól megélnek, mint a menekültszállók tulajdonosai, a gyógyszeripar, de ide sorolhatóak még a karitatív szervezetek is.

Udo Ulfkotte német újságíró könyvében megpróbált rávilágítani a menekültipar haszonélvezőire

- Udo Ulfkotte német ember, és a könyvéből egyértelműen kicseng, hogy jó német. Olyan német, aki aggódik a hazája jelenéért és jövőjéért. Feltételezem, hogy amikor a német migránsellátás költségeiről ír, erőteljesen, de hitelesen fog a tolla. Lakonikus adata, hogy Németországban egy menedékkérő éves költsége legalább 24 000 euró, közel 7,5 millió forint. Milyen költségeket is takar ez az összeg? Az író szerint: egészségügyi költségeket évente mintegy 5900 eurót/ fő. Védőoltásokat, óvszert és fogamzásgátlót, amely két utóbbit ingyen kapják a menedékkérők. A további költségek csupán utalásszerűen: pszichoterápia, örökletes betegségek gyógyítása, gondozási költség, költőpénz a család minden tagjának, menedékjogi ügyintézés, elutasított kérelmek utáni kitoloncolás, hazatérési prémium. A költségek sorát a tolmácsköltségek, a képzések, az írás-olvasás tanfolyamok, az ügynöki és őrzési költségek, vagy a külsős személyek általi WC-takarítás költségei alkotják. Nem árt tudni, hogy amennyiben a menedékkérő hajlandó saját maga után kitakarítani a WC-t, közszolgálati munkáért óránként 1,05 euró zsebpénz-kiegészítést kap - hangzottak el a megdöbbentő adatok.

Dr. Bencze Izabella előadásában kihangsúlyozta: a kormány által kezdeményezett népszavazás Magyarország függetlenségéről, szuverenitásáról, nemzeti sorskérdésről szól, amelyen kötelességünk részt venni

Udo Ulfkotte azt leírja legújabb tényfeltáró könyvében, hogy a német régióban működő menekültügyi és szociális ipar éves bevétele több mint 140 milliárd euró. Összehasonlításképpen: a McDonald’s Németországban évi 3 milliárd euró bevételt ér el, a Siemens alig lépi túl – világviszonylatban – az éves 70 milliárd euró bevételt.
Dr. Bencze Izabella feltette a kérdést: ha a fenti ellátásokat megkapják a menedékkérők, és egy visszautasított menedékkérő ellenértékeként évi 250 ezer eurót kell fizetni, mire megy el 226 ezer euró/fő/év, vagyis 70 millió forint/fő/év? Csak nem a menekültipar résztvevői, a gyógyszergyárak, az ellátóiparra szakosodott magáncégek, ügyvédi irodák, egyes humanitárius szervezetek vezetőinek és az adott szervezetek igazgatóságába, felügyelőbizottságába ültetett politikusok, megfizetett újságírók zsebébe kerül? Ulfkotte állításaiból, adataiból, hivatkozásaiból ugyanis egyértelműen ennek kell következnie.

Európában a magyar kormány kezelte a leghelyénvalóbban a migráns válságot

Végkövetkeztetésként azért nevezte júdáspénznek, az árulás díjának dr. Bencze Izabella az EU bürokratái által kilátásba helyezett 250 ezer eurót, mert akik az Európai Bizottság mostani ötletelésével egyetértenek, vagy ezt a javaslatot befolyásolták, nem csupán saját hazájuk identitását, állampolgáraik és azok utódjainak jövőjét árulják el. Eladják egy egész kontinens több mint ezeréves történelmét, kultúráját, évszázadokon keresztül fenntartó hitét, több száz millió ember biztonságát álhumanista érvek köntösébe öltöztetve. Teszik mindezt pillanatnyi gazdasági érdekeikért, politikai sikerek reményében. De elárulják az emberi méltóság alapjait is, amikor pénzben állapítják meg a menedékkérők értékét. Az előadást követően a hallgatóság soraiból érkező kérdésekre, reagálásokra válaszolt dr. Bencze Izabella.

A találkozó végén, dr. Dancs Ferenc alelnök hirdette meg a Pápai Polgári Kör következő összejövetelét, amelyre június 26-án kerül sor a Hagyományok Hegyén. A Polgári piknikre a reggeli órától várják a szimpatizánsokat, ahol egész napos sütés-főzés, bográcsozás és más programok várják a tagságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!