Ipari parki területeket értékesít a város


2016-05-11 22:10:03  | cikk: HuHa  | 


Ipari parki területeket értékesít a város főképe
Az elmúlt hónapokban megnövekedett a beruházók érdeklődése az ipari parkban található területek iránt, területvásárlási igények pedig szinkronban van az önkormányzat azon céljával, hogy minél több vállalkozás települjön be a Juhar utca környékére. Mindemellett az önkormányzat pályázatokkal foglalkozó munkacsoportja már dolgozik az ipari park fejlesztését célzó projekt előkészítésén, melynek megvalósítására a Területi Operatív Programból remél forrást a város – mondta el mai sajtótájékoztatóján Unger Tamás alpolgármester.

Az alpolgármester sajtótájékoztatón mutatta be az értékesítendő területeket

Mindezen körülményekre tekintettel az önkormányzat az ipari park frekventált területén két Juhar utca mentén fekvő ingatlant kínál megvásárlásra befektetők részére - a jogszabályoknak megfelelően pályázati úton. Az egyik terület 3,8, a másik 10,3 hektáros, a területek kisebb darabra osztva is értékesíthetők. A kisebbik ingatlant 83,9 millió, a nagyobbikat 226 millió forintért hirdette meg az önkormányzat.
-A területek közművekkel teljesen ellátottak, alkalmasak kereskedelmi, ipari, logisztikai tevékenységre egyaránt. Közvetlenül a Juhar utcára néznek, melyről a 83-as elkerülő út könnyen és gyorsan elérhető – közölte az alpolgármester.
A két ingatlanra a pályázatot ma írták ki, az érdeklődőknek május 26-ig van lehetőségük benyújtani vásárlási szándékukat, az elbírálás elsődleges szempontja a telkekért kínált ár.

Az ipari parki területek értékesítése állandóan napirenden van az önkormányzatnál, a gazdaságfejlesztési koncepció kiemelt eleme e terület fejlesztése és olyan befektetők keresése, akik ezeket az ingatlanokat megvásárolva, helyi adóbevétel növekedést eredményező és újabb munkahelyteremtéssel járó gazdasági tevékenységet folytatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!