Strandnyitásra készül a Várkertfürdő


2016-05-10 22:24:39  | cikk:  | 


 Strandnyitásra készül a Várkertfürdő főképe
A pünkösdi hétvégére megnyitja kapuit a Várkertfürdő strandja, a nyári szezon és a folyamatos strandüzemeltetés pedig május 28-án kezdődik – adta hírül mai sajtótájékoztatóján Nagy Zsolt, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatója. Mint mondta, az elmúlt hetekben számos kisebb beruházást, fejlesztést hajtottak végre a strand területén, hogy az idei szezont megújulva, új szolgáltatásokkal bővülve kezdhessék.

Nagy Zsolt vezérigazgató a strandon tájékoztatta a sajtó képviselőit a fejlesztésekről

A létesítmény üzembiztonságának növelésére, a vízkezelési feladatok ellátásának korszerűsítésére automata vegyszeradagoló berendezést telepítettek a medencékhez, új árnyékolókat vásároltak az ülőmedence és a játszótér fölé és térkővel burkolták a lábmosók környékét.
A gyorsabb beléptetés érdekében nyári bejáratot létesítettek az uszodaépület mellett (a kemping felől), amihez egy új járdaszakasz is csatlakozik, így a vendégek a komfortosabb körülmények között közelíthetik meg a medencéket. Régi vendégigényt teljesítenek a wifi hálózat kiépítésével, a nyáron már ez a szolgáltatás is elérhető lesz a látogatók számára.
-Szolgáltatásaink körét is bővítjük, elsősorban a kisgyermekek számára alakítunk ki újabb szórakozási lehetőségeket. Kibővítjük a játszóteret, és kialakítunk egy játékparkot is, ahol mobil játszóház és légvár fogadja majd a kicsiket. Ezen túl pedig egy szabadtéri fitnessparkot is létrehozunk, a nagyobbak és a felnőttek számára – emelt ki néhányat a vezérigazgató a számos fejlesztés közül. A létesítmény vezetője hozzátette, a nyár elejére elkészülő beruházások értéke megközelíti a 15 millió forintot.

Az új járdaszakasz, végén a nyári bejárattal

A pápai strandot idén először a pünkösdi hétvégén – május 14. és 16 között – vehetik birtokba a látogatók, ezt követően jó idő esetén a május 21-22-ei hétvégén is nyitva lesz a strand, az igazi szezon pedig május utolsó szombatján indul és szeptemberig tart.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!