Eredmények vasárnap este nyolc órától a pápa-ma-n! (eredményekkel frissítve!)


2010-04-11 22:50:20  | cikk:  | 


A választásra irányadó jogszabályok a szavazás napján este 8 órától teszik lehetővé azt, hogy az egyes szavazatszámláló bizottságok tagjai (rész)eredményeket hozzanak nyilvánosságra. Arra készülünk, hogy vasárnap este mindenkinél gyorsabban adjunk áttekintést a pápai választókerület 80 szavazókörének eredményeiről, arra, hogy elsőként hírportálunkról ismerhessék meg az érdeklődők mind az egyéni jelöltekre, mind a pártlistákra leadott voksok számának, arányának alakulását. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a pápa-ma-n megjelenő adatok nem a hivatalos eredményeket jelentik, hisz annak megállapítása a helyi választási bizottság feladata lesz.
Aki már napközben felkeresi a pápa-ma.hu-t, az az első eredmények megérkezéséig a részvételi adatokról talál majd tájékoztatást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!