A Petőfi utazik az országos elődöntőre


2010-04-08 15:36:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy hete Pápán rendezték a nagypályás labdarúgó megyei diákolimpia döntő első mérkőzését. A találkozón a Petőfi Sándor Gimnázium a veszprémi SÉF Szakképző Iskolával csapott össze. A Petőfiseknek a 4-0-s vezetés is kis híján kevésnek bizonyult, mivel 20 perc alatt 3 gólt is lőttek a veszprémiek, kialakítva ezzel a 4-3-as végeredményt. A visszavágót tegnap rendezték Veszprémben, ahol összekapta magát a vendégcsapat és kiütéses, 5-0-s diadalt aratott. Az iskola testnevelője, Koncz János a mutatott játékkal ezúttal maradéktalanul elégedett lehetett, a testnevelő elmondta, hogy ez már az intézmény ötödik (!) sportága, mellyel az országos döntőig menetel.
- A papírforma alapján kijött a két csapat közti különbség, ráadásul ezúttal a végjátékra is odafigyeltünk. A döntőig vezető utat veretlenül vittük végig, nem túlzás kijelenteni, hogy a fináléban pont a versenysorozat egyik leggyengébb alakulatával mérkőztünk meg. A szombathelyi országos elődöntőt 4 csapat részvételével rendezik majd, két lehetséges ellenfél kilétére már fény derült, az elmúlt két év bajnoka, az Illés Akadémia és a Győri ETO utánpótláscsapata került a csoportunkba, még kérdéses a negyedik együttes kiléte, bár nem lesz könnyű dolgunk, mindent el fogunk követni, hogy eredményesek legyünk.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!