A Kishercegtől a Pinokkióig - színes műsorszámok a Tarczy-Gálán


2016-05-08 19:50:05  | cikk: Babos Petra  | 


A Kishercegtől a Pinokkióig - színes műsorszámok a Tarczy-Gálán főképe
Megtelt péntek és szombat estére a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme a Tarczy Lajos Általános Iskola kulturális bemutatójára. Az intézmény hetedik gálaestjén 25 produkcióban, közel 300 tanuló lépett színpadra, zenés-táncos és prózai darabokkal, jelenetekkel. A műsort Trevor Nitz ezredes, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka, és felesége, Boby Nitz is megtekintette.

Venczel Csaba igazgató elmondta, a diákok már hónapokkal ezelőtt lázasan készültek az egész estét betöltő produkcióval, a műsorszámok nagy része kifejezetten erre az alkalomra készült. Az igazgató köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki közreműködött a két est létrejöttében, felkészítő tanároknak és szülőknek egyaránt.
Az egyik legnépszerűbb műsorszám a Cup Song volt, a 6.e és a 7.e tolmácsolásában

A gálát az iskola színjátszó körének produkciója nyitotta, melyben Antoine de Saint Exupery A kis herceg című regénye kelt életre. Az est folytatásában verses magyar és angol nyelvű összeállítások, énekek színesítették a repertoárt. A második felvonást Pinokkió története tette felejthetetlenné a Hungária-slágerek, a modern táncszakkör bemutatói, a Karib–tenger kalózai és a fergeteges latin ritmusok mellett.
A több mint két órás műsor a gyerekek közös énekével zárult, amikor az összes szereplő együtt táncolt és énekelt a színpadon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!