Elkészült a kispályás bajnokság sorsolása


2010-04-08 13:13:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 16-án, pénteken a C osztály küzdelmeivel elrajtol a 2010.évi Kispályás Labdarúgó bajnokság. A legutóbbi szezonhoz képest több változás is történt, átalakultak az osztályok, új csapatok debütálnak és szűntek meg. A részletekről Koncz Sándor, a Kispályás Bizottság elnöke számolt be.

- A legszembetűnőbb különbség a tavalyi kiíráshoz képest, hogy megszűnt a senior bajnokság, a megmaradt négy csapat mellé (Concordia, Kertváros, Old Boys, Vendéglátó) három újonc (FC Ultra, Papírkutyák, YO 50 FC) valamint a tavalyi szezon két kiesője (Pápakovácsi SE, Unikum 2003 FC) került. Az első osztályban nyolc alakulat (Combragyöngék, Furtinka Utca, Honvéd Ezüst Nyíl, Húsos-Vygo FC, Inter-Thermo Kertváros, Kiliáni Ördögök, Sector FC, Spartacus 98 FC) kezdi meg a küzdelmeket, véleményem szerint az idei pontvadászat itt sokkal kiélezettebb lesz a tavalyinál. A másodosztályban szintén nyolc együttes (Dinamó Pápa, Erzsébetváros, FC DortGrund, LSM SE, Nagygyimót SE, Piha SC, Seton FC, Szint 93) méretteti meg magát a tavaszi hét forduló során. Örömteli hír, hogy a Városgondnokság jelentősen csökkentette a pályák használati díját. A salakpálya bérleti díja idén 1250, míg a műfüvesé 2500 Forint, ebbe az összegbe már a világítás is beletartozik.

A játéknapok változatlanok maradtak, a mérkőzéseket keddi, csütörtöki és pénteki időpontokban játszák.

A három osztály tavaszi menetrendje itt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!