Május 7-én ismét örömfutás


2016-05-06 09:20:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Május 7-én ismét örömfutás főképe
Pápa Város Önkormányzatának közreműködése és támogatása mellett idén már ötödik alkalommal rendezik meg városunkban a Jason McIlvaine örömfutást. Az idei rendezvényen két táv – egy öt valamint egy két kilométeres - közül választhatnak a mozogni vágyók, emellett a picikre is gondoltak, akik gyermekfutáson vehetnek részt. A szervezők kísérőprogramokkal is készülnek, lesz zumba bemelegítő, táncbemutató, floorball, rendőr- és tűzoltóautó bemutató, egészségügyi szűrések, véradás, előadás a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítvány tagjaitól. Nevezési díj nincs, minden évben az adományokkal egy, az önkéntes szervezőbizottság által kiválasztott szervezetet lehet támogatni. 2015-ben a Barátság Klubért Alapítvány több, mint 390 000 forinttal lett gazdagabb, az idei verseny adományainak kedvezményezettje a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítvány lesz, mely a tanulásban és értelmileg akadályozott, autizmussal együtt élő, halmozottan sérült tanulók egészséges neveléséhez kíván segítséget nyújtani, biztosítani számukra a lehető legjobb körülményeket. A tervek szerint sporttábor szervezésére, illetve egy új konditerem felszerelésére szolgál majd a május 7-én befolyó összeg. Nevezni a Fő téren 13 órától lehet, az öt kilométeres táv mezőnye 14 órakor indul.

A futók útvonala megtekinthető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!