Nagy értékű bébiétel adomány a pápai lakosoknak


2016-05-04 21:11:32  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy értékű bébiétel adomány a pápai lakosoknak főképe
A közelmúltban ismét nagy mennyiségű bébiételt szállított városunkba a németországi Teuton Lovagrend. A városi osztást ma délelőtt tartották a volt pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az adományhoz.

-3670 karton bébiétel adomány érkezett a Teuton Lovagrendtől, amelynek értéke körülbelül 9 millió Ft. A csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, ezért az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 26.000 Ft értékben részesültek a finom ételekből gyermekenként – tájékoztatta hírportálunkat Dobosi Ágota, a család-és gyermekjóléti központ család és gyermekjóléti szolgálatának szakmai vezetője.

A csomagban volt zöldséges és gyümölcsös chips, joghurt, gyümölcspép, sűrítmény és müzli szelet. Az ételek 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék és a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!