Hétvégén ismét Lovasmajális


2016-05-03 10:28:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén ismét Lovasmajális főképe
A Pápai Lovasiskolában május 6-án, 7-én és 8-án immár hatodik alkalommal rendezik meg a Lovasmajálist. A minden évben népszerű és látogatott rendezvény a már megszokott forgatókönyv szerint zajlik majd, pénteken nyílt nappal várják az óvodásokat és iskolásokat, ingyenes belépéssel, a két órás programon a gyerekek belekóstolhatnak a lovaséletbe, lesz lovasbemutató, lovaglási-, lovaskocsikázási lehetőség, állatsimogatás. A fő programok szombaton délelőtt indulnak, a részletekről Kocsis László főszervezőt kérdeztük.
- Az idei Lovasmajálison is kiváló kikapcsolódást nyújtó programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat, a hagyományokhoz híven a rendezvény idén is a díjugrató versenyszámokkal zárul, ahol több pápai indulónak is szoríthatunk. Idén is a család minden tagjára gondoltunk, lesz állatsimogató, póni galopp verseny, lovastorna-, lovaspolgárőr bemutató, zászlóforgatók előadása, pónigalopp verseny, kutyabemutató és Mátyás-kori történelmi bemutató és előadás. A vasárnap jobbára a díjugrató sportról szól, de az esemény ideje alatt folyamatosan üzemelő gasztrofalu, bor és ételkóstolás, pónilovaglás, kirakodóvásár is várja a látogatókat.

A Lovasjamális főtámogatója Pápa Város Önkormányzata.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!