Szabó és Venczel is duplázott Gyulafirátóton


2016-05-01 19:47:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szabó és Venczel is duplázott Gyulafirátóton főképe
Már a 28. forduló küzdelmeit rendezték a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban. A harmadik helyen álló Perutz FC a középmezőnyben álló Gyulafirátóthoz utazott. A pápaiak az elmúlt héthez hasonlóan győzelmi reményekkel várták a kezdést, míg a hazaiak is bizakodhattak, hiszen egy héttel ezelőtt Ugodon egy 13(!) találatot hozó bajnokin sikerült nyerniük. Marton Miklós három helyen is módosított a legutóbbi kezdőn, a mieink Simon – Horváth Á., Kovács, Orovecz, Györkös – Bolla, Iványi, Szabó Z., Mészáros – Venczel, Nagy P. összetételben az elmúlt játéknaphoz hasonlóan jól kezdtek, a hatodik percben Szabó Zoltán átlövésével megszerezték a vezetést. A 41. percben a hazai kapu előtt egy beadást Kovács fejelt rá Ringre, akiről a gólvonal mögé pattant a labda 0-2. A szünet után ott folytatták a mieink, ahol az első félidőben abbahagyták, a 47. percben Venczel bólintott a kapuba egy beadást, majd tíz perccel később Szabó egy pontos lövéssel megszerezte második gólját a meccsen, ezzel már 0-4 volt az eredmény. A 70. percben megfogyatkoztak a mieink, a félidőben csereként pályára lépő Somogyi megkapta második sárga lapját, így visszatérése után csak 25 percet tölthetett a pályán. Az 5-0-s pápai sikert Venczel öt perccel a lefújás előtt szintén átlövésből állította be, mellyel a vendég gárda az elmúlt héthez hasonlóan magabiztos győzelmet könyvelhetett el. A mieink május 7-én 19 órai kezdéssel Dudar ellen hazai pályán folytatják a bajnokságot.

Gyulafirátót – Perutz FC 0-5 (0-2) Gsz.: Szabó 2, Ring (öngól), Venczel 2

Marton Miklós: A vártnál könnyedebb győzelmet arattunk, az öt rúgott gól önmagáért beszél. Végig domináltunk a meccsen és sikerült érvényesíteni az akaratunkat, igaz a kiállítás után megzavarodtunk, az ellenfélnek volt néhány lehetősége, de összességében nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Gyulafirátót: Vaczola – Kálmán, Szűcs, Ring, Horváth – Szokodi, Veszprémi, Tímár, Kövesi – Ódor (’60 Balta), Kungli

Perutz FC: Simon – Horváth Á. (’59 Németh), Kovács, Orovecz, Györkös – Bolla (’46 Somogyi), Iványi, Szabó Z., Mészáros (’89 Véber) – Venczel (’89 Ughy), Nagy P. (’70 Páli)

További eredmények:
Herend - Sümeg 2-1
Peremarton - Ajka Kristály 0-1
Várpalota - Dudar 3-1
FAK - Ugod 3-1
Veszprém - TIAC 14-0
Balatonalmádi - Csetény 1-1
Úrkút - Devecser 2-1
Őskü - Pét 2-3

A tabella élmezőnye: 
1. Veszprém 79 pont
2. Úrkút 70
3. Perutz FC 63

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!