Ötödször mozdul meg a város


2016-04-19 14:03:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ötödször mozdul meg a város főképe
Április 22-23-án a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont immár ötödik alkalommal, öt helyszínen, számos ingyenes mozgási lehetőséggel és játékkal rendezi meg a Mozdulj Pápa szabadidősport rendezvényt. Az esemény célja idén is elsősorban a rendszeres sporttevékenységre való ösztönzésre irányul, hiszen a mozgásszegény életmóddal kapcsolatos számos betegség megelőzésének leghatékonyabb és legolcsóbb módja a sport, a mozgás. A fő helyszín idén is a Várkert lesz, ahol pénteken délelőtt 10 órától várják a mozogni vágyó kicsiket és nagyokat. A zenés bemelegítés után a szabadban a városban fellelhető szinte össze sportágat kipróbálhatják az érdeklődők, lesz táncoktatás, lovastorna, sorverseny, íjászat, ökölvívás, labdajátékok, küzdősportok, falmászás, trükkös bringák, népi játékok, zumba, picurka torna, és még hosszan lehetne sorolni, mi minden várja a látogatókat. Ezen a napon előzetes regisztrációt követően a Várkertfürdő uszodájában ingyen lehet megismerkedni az úszással, 15 órától pedig a vízi torna iránt érdeklődőket várják. Jelentkezni Németh Máté sportszervezőnél a 06-20/938-1746 telefonszámon lehet. A Sportcsarnok programjai 9:30-kor 50 felettiek kondicionáló tornájával indulnak, késő délután lesz body pump edzés, kick-boksz aerobik show, alakformáló torna és gymstick óra. Bővebb infó Illés Viktória művelődésszervezőtől a 06-20/288-4531-es elérhetőségen kérhető. Újdonság, hogy idén az Igal lakótelep is bekapcsolódik a programokba, április 23-án, szombaton 15 és 18 óra között többek között kispályás labdarúgás, darts, trambulin, teke, pónilovaglás, zumba színesíti a délutánt.
Kísérőprogramként életmód tanácsadásra, vérnyomás-, vércukor és testzsírmérésre, masszázsra, várják a látogatókat. A rendezvényen regisztrálók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, rossz idő esetén az V. Mozdulj Pápa helyszíne a Sportcsarnok lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!