Fegyelmezettebb játék kell


2016-04-13 20:08:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fegyelmezettebb játék kell főképe
A serdülő kézilabda bajnokság rájátszásának nyolcadik fordulójában a Bakonyerdő Pápa együttese 10-15-ös félidő után 26-29-es vereséget szenvedett Balatonfüred csapatától. A házigazdák idei negyedik hazai találkozójukon a korábbi meccseiken látottaknál jobban játszottak, ám a hiányzóik miatt ismét rövid volt a kispad, ehhez korábban nem látott fegyelmezetlenség is párosult, így folyamatosan futottak az eredmény után. Sajnos a mieink az emberelőnyös helyzeteiket sem tudták kihasználni, mindez a rájátszásban hatodik vereségüket eredményezte. A lefújás után Kapcsándi Zsolt azt mondta, bár mai ellenfelük előrébb helyezkedik a tabellán, játéktudásban nincs különbség közöttük.
- A nagy problémánk az volt ma, hogy különböző okok miatt három átlövőnk sem állt rendelkezésünkre. Sajnos az oxigénhiány miatt olyan fegyelmezetlenségekbe mentünk bele, amit nem engedhetünk meg magunkat, a sok emberelőnyös lehetőség is kihasználatlan maradt. Dolgozunk tovább, nyerhető hazai meccseink következnek, nem mondtunk le arról, hogy növeljük győzelmeink számát.

Bakonyerdő Pápa – Füredi KSE 26-29 (10-15)

Pápai gólszerzők:
Farkas Patrik 12
Tóth Dávid 7
Horváth Martin 4
Csanádi András 3

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!