Kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás


2016-04-12 13:42:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás főképe
Az április 18-ai héten két csoportban megkezdődnek a 2016.évi városi kispályás labdarúgó bajnokság küzdelmei. Az idei első-, és másodosztályában összesen 18 csapat lép pályára. Az első csoportban négy új csapat méretteti meg magát, a címvédő Spartacus 98 Gépkölcsönző FC, a Kiliáni Ördögök, a Futrinka utca, a Valkon Sector és a Piha SC a SAC alakulatával, a Tókerti Betyárokkal, a KLBK-val és az FC Dortgrund-dal mérkőzik meg tavaszi-őszi rendszerben. Az első forduló párosítása:

1. forduló (2016.04.18-04.22.)
Spartacus ’98 Gépölcsönző - Kiliáni Ördögök
Futrinka utca - Valkon Sector
SAC - Piha SC
Tókerti Betyárok - K.L.B.K.

A teljes menetrend IDE kattintva érhető el.

A másodosztályba két új együttes nevezett - az Exclusive Rent valamint az AS Kóma – a kilenctagú mezőny a Nagygyimót SE, a Kertváros, a Concordia Trans, a Johnson, a Fanatinaikhos, a Combragyöngék Presztízs és a Tökutolsó FC csapatával egészül ki.

1. forduló (2016.04.18-04.22.)
Nagygyimót SE - AS Kóma
Kertváros - Exclusive Rent
Concordia Trans - Combragyöngék-Presztízs
Johnson – Fanatinaikhos

Teljes sorsolás ITT!

A bajnokikat a Munkácsy Sporttelepének műfüves és két salakos pályáján játsszák, az első osztály utolsó két helyezett csapata kiesik a másodosztályba, míg a II. osztály első két helyezettje a 2017-es évben az I. osztályba kerül besorolásra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!