Közel kétszázan a választásokért


2010-04-06 16:21:28  | cikk:  | fotó: mo  | 


Közel kétszázan a választásokért főképe
Közel kétszázan dolgoznak április 11-én vasárnap városunkban azért, hogy zökkenőmentesen bonyolódjék az országgyűlési választások első fordulója, tudtuk meg dr. Nagy Krisztinától, a helyi választási iroda vezetőjének jogi helyettesétől. Az említett szám magába foglalja az egyes bizottságok titkáraiként működő köztisztviselőket, a szavazatszámláló bizottságok választott és pártok által delegált tagjait, továbbá a választási bizottságot és a technikai személyzetet is. A 29 bizottságban összesen 143 szavazatszámláló biztosítja a választás zavartalan menetetét; a 29 bizottság mindegyikébe delegáltak tagot a Fidesz és a Jobbik, a szocialisták pedig 25 bizottságban képviseltetik magukat. A szavazatszámlálók több csoportban folyamatosan teszik le az esküt és vesznek részt a választási tudnivalókat ismertető oktatáson, az utolsók szombat délelőtt esnek át ezen a "próbán".

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!