Megújul a Várkertfürdő egyik fallabda pályája


2016-04-09 17:35:13  | cikk: HuHa  | 


Megújul a Várkertfürdő egyik fallabda pályája  főképe
Sok probléma volt az elmúlt időszakban a Várkertfürdőben található bal oldali squash pályával: a padló szigetelése az elmúlt évtizedben elhasználódott, a pálya felázott, parkettája felpúposodott, tönkrement. A kezdők még csak eljátszogattak rajta, tanulva a szabályokat, taktikákat, a rutinos játékosok – és sokan vannak ilyenek – azonban már nem szívesen léptek az elhasználódott játéktérre. A létesítmény vezetője a közelmúltban a pálya felújításáról döntött, a beruházás bekerült a szolgáltatások minőségének javítását célzó tavaszi munkálatok közé.

A nagy zajjal, porral járó munkafolyamatokat késő este, zárás után végzik a kivitelezők

A felújítás húsvét után kezdődött meg és várhatóan a jövő hét végére el is készül – tudtuk meg a Várkertfürdőben. A kivitelezők előbb a régi parkettát és betonréteget bontották el, majd teljesen új vízszigetelést készítettek dréncsöves megoldással, tegnap este pedig lerakták a sport lengőpadló-rendszert. Mindeközben a pálya főfalát is felújították, az új technológia alkalmazásától azt várják, hogy a vakolat jobban ellenáll a szélsebesen rácsapódó labdáknak.

A sport lengőpadló gondoskodik a rugalmasságról

A munkálatok folytatásában a speciális sportpadló elhelyezése következik, a pályavonalak felfestése után pedig újra birtokba vehetik a sportolni vágyók az egyre népszerűbb játékteret.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!