Relikviák kerülnek a klubházba


2016-04-06 14:09:40  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Relikviák kerülnek a klubházba főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club az elmúlt hetekben több fejlesztést is végrehajtott a Perutz Stadion klubházában. Februárban a játékosok birtokba vehették az újonnan létesült konditermet, a tanulósarkot, a klubterem közösségformáló játékait. Csocsóasztalok és darts táblák kerültek kihelyezésre, az előkészítő korcsoportosok pedig már használhatják a palánkos kispályát, az öltözők a Perutzban és a Fiumei utcai edzőpályán egyaránt megújultak. Az épületben babzsák foteleket helyeztek el és megszépült a folyosó is. Az épületrész nemrég újabb dísszel gyarapodott.
- A fiatal focistákat motiválandó, a következő időszakban olyan játékosok relikviái, mezei kerülnek ki a falra, akik egykoron a PELC-ben nevelkedtek, vagy sokat tettek a pápai labdarúgásért és utánpótlás nevelésért. Elsőként a friss magyar bajnoki címmel büszkélkedhető FTC játékos, Radó András aláírt meze és a pápai foci utánpótlásnak dedikált fényképe került kihelyezésre. András szép emlékeket őriz az egyesületünkben töltött éveiről és személyes példájával biztatja labdarúgóinkat arra, hogy érdemes komoly terveket felállítani maguk elé és kellő igyekezettel azok elérhetővé vállnak – írja a pelc.hu.

A közeljövőben újabb ereklyékkel gazdagodik a klubház.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!