Gyorsan elkapták a belvárosi szökőkút megrongálóját


2016-04-01 01:23:55  | cikk: pt  | fotó: Pápai Rendőrkapitány  | 


Gyorsan elkapták a belvárosi szökőkút megrongálóját főképe
Nem maradt sokáig ismeretlen a Márton István utca és a Fő utca sarkán található szökőkút megrongálója, a garázdasággal megalapozottan gyanúsítható elkövetőt kevesebb mint egy nap alatt elfogták a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai.
Az egyenruhások alapos és gyors adatgyűjtés eredményeképpen jutottak a 17 éves gyulafirátóti fiú nyomára, aki beismerte a rongálást – tájékoztatott Nagy Ákos rendőr alezredes, a helyi kapitányság bűnügyi osztályának vezetője. Az elkövető a vallomásában azt mondta, rossz lelkiállapotban volt, idegességét pedig a Márton István utca és a Fő utca sarkán található, betonból készült díszkúton töltötte ki, ami a rángatásának következtében kiszakadt a helyéről és eldőlt.
A garázda fiatal saját bevallása szerint nemcsak a kutat rongálta meg, hanem ahogy haladt az útvonalán, legalább tíz kukát felrúgott, feldöntött március 29-én, nem sokkal 21 óra előtt. A rendőrök március 30-án, 15 óra után kapták el a fiút, aki ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!