Nagyon nem jött ki a lépés


2016-03-30 20:35:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagyon nem jött ki a lépés főképe
Az alapszakasz hetedik helyezettje, a SZESE Győr ellen folytatta a serdülő kézilabda bajnokság rájátszását a Bakonyerdő Pápa. Fiatal kézilabdázóink a szezonban eddig két alkalommal találkoztak a győriekkel, Pápán egygólos hazai siker született, míg az Egyetemi Csarnokban visszavágtak Pauer Zoltán tanítványai. A pillanatnyi formát tekintve a vendégek számítottak esélyesnek, öt meccsen háromszor nyertek és kétszer kikaptak, míg a mieink egy győzelem, négy vereséggel álltak. Sok izgulnivalója nem volt a nézőknek, sem a játékosoknak, hiszen gyakorlatilag tíz perc alatt eldőlt a két pont sorsa, ekkor már hét gól volt a különbség a vendégek javára (10-3). A tartalékos, több sérülttel felálló hazaiak az első félidőben 11 gólos hátránnyal vonultak az öltözőbe (7-18), a játék képe a folytatásban sem változott, bár a pápaiak igyekeztek mindent megtenni, nem volt esélyük, a győriek 21 gólt tettek a két csapat közé a lefújáskor.

Bakonyerdő Pápa – SZESE Győr 12-33 (7-18)

Kapcsándi Zsolt: Ekkora különbség nincs a két csapat között, sajnos elfogytunk a rájátszásra, tele vagyunk sérültekkel, ráadásul a fejekben is vannak problémák. Ez a csapat nem bírja el, ha egyik gólfelelőse kidől a sorból, sajnos Áldozó Somát műteni kell, ma is csak a védelemben számíthattam rá. Sajnálom, hogy ekkora gödörbe kerültünk, bízom benne, hogy Ajkán lesz ebből kiút, a ma látottakra egy szó van: a csalódás.

A bajnokság április 4-én Ajkán folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!