Könnyed győzelemmel hangolt a Perutz a rangadóra


2016-03-26 17:02:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Könnyed győzelemmel hangolt a Perutz a rangadóra főképe
A sereghajtó Peremartonnál vendégeskedett a megyei első osztályú labdarúgó pontvadászat 22. fordulójában a Perutz FC. A hazaiak mindössze négy pontot szereztek az idei kiírásban, így egyértelműen a 11 mérkőzés óta veretlen mieink számítottak esélyesnek. Még akkor is, ha a csapat első számú gólfelelőse, Venczel Zoltán sárga lapok miatt kénytelen volt kihagyni az összecsapást. Marton Miklós gondolva a közelgő megyei rangadóra több játékosát is pihentette, a mieink a Simon – Németh, Orovecz, Erdősi, Páli – Iványi, Mészáros – Ughy, Szabó Z., Palkovics – Nagy P. összetételben léptek pályára. A csapat gyakorlatilag 30 perc alatt eldöntötte a három pont sorsát, előbb Szabó Zoltán bólintott a kapuba, majd egy kiugratás után Palkovics Ádám lőtt a hálóba, a 30. perc végén Iványi Martin is beköszönt, 3-0-val fordultak a felek. A második félidőben a vendégek mestere több helyen is változtatott, a 4-0-ás végeredményt negyed órával a lefújás előtt Véber Gergő állította be, aki egy kiugratás után a kapus mellett a hálóba passzolta a labdát, ezzel hozta a kötelezőt a Perutz, mely március 28-án, hétfőn 18 órakor az éllovas Veszprémet fogadja.

Peremarton SC Berhida – Perutz FC 0-4 (0-3) Gsz.: Szabó, Iványi, Palkovics, Véber

Marton Miklós: Egy nem túl jó minőségű pályán megérdemelt győzelmet arattunk. Annyit adtunk ki magunkból, amennyi kellett, az ellenfél talán kétszer tudott eljutni a kapunkig. Lőttünk négy gólt, volt még több ígéretes lehetőségünk és kapufánk is, ennek ellenére nem játszottunk jól, de a győzelem a legfontosabb, mostantól már a két nap múlva esedékes Veszprém elleni találkozóra összpontosítunk.

Peremarton SC Berhida: Varga – Svolik, Saáry, Gráczer ('38 Horváth), Szabó – Fülöp, Karáth, András N., András Sz. - Czipp, Nagy ('46 Kripli)

Perutz FC: Simon – Németh, Orovecz, Erdősi, Páli – Iványi ('55 Véber), Mészáros ('55 Kovács) – Ughy, Szabó Z. ('46 Somogyi), Palkovics – Nagy P. ('78 Horváth)

További eredmények:
Öskü – Sümeg 1-0
Csetény – Veszprém 0-1
FAK – Devecser 0-1
Úrkút – Herend 1-0
Ugod – Balatonalmádi 0-1
Várpalota – Ajka Kristály 2-2
Gyulafirátót – TIAC 0-3

A bajnokság élmezőnye:
1. Veszprém 64 pont
2. Úrkút 55
3. Perutz FC 48

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!