Újabb idegenbeli pontszerzés


2010-04-03 18:54:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Újabb idegenbeli pontszerzés főképe
2500 néző előtt lépett ma délután pályára a Lombard Pápa a KTE-Ereco otthonában. Véber mester egy helyen változtatott a múlt heti kezdőcsapathoz képest, Bali helyett Orosz került be, a mieink a Szűcs – Venczel, Tóth G. Farkas A., Rajnay - Varga G., Gyömbér, Heffler – Jovánczai, Bárányos, Orosz összeállításban kezdtek, Csertői Aurél a Lazareanu – Schindler, Gyagya, Lambulics, Szűcs I. – Bagi, Cukic, Vörös – Bori, Montvai Csordás kezdőt vélte a legjobbnak. A 12. minutumban Heffler iramodott meg a bal oldalon, az alapvonal közeléből centerezett, az érkező Varga pedig 12 méterről a kapu bal oldalába lőtt (0-1). Nem sokáig váratott magára a hazai válasz, három perccel később Bori kapott jó labdát a bal oldalon Vöröstől, középre ívelt, a remekül érkező Montvai pedig 8 méterről kapura fejelt, a labdába még bele tudott kapni Szűcs, de az így is a bal alsó sarokban landolt (1-1). Újabb három perc elteltével már a Kecskemétnél volt az előny, Montvai szerzett erőszakosan labdát a bal oldalon, az alapvonal közelében kapura tört, majd remekül adott az érkező Csordás elé, aki 6 méterről, jobbal a kapuba lőtt (2-1). A mérkőzés 52. percében a csereként beállt Abwo Orosszal kényszerítőzött, a visszakapott labdával egyedül tört kapura. Az utolsó pillanatban azonban a kifutó Lazareanu kapus önfeláldozó vetődéssel felszedte előle a labdát, ami után a hálóőrt percekig ápolni is kellett. A lefújás előtt nem sokkal sikerült pontot mentenie a Lombardnak, ugyanis Rajnay bal oldali beadását Bárányos belsőzte 6 méterről a kapuba, ezzel kialakult a 2-2-es végeredmény.

(Forrás: nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!