Csapadékvíz elvezető rendszer épül


2009-08-05 20:20:07  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Csapadékvíz elvezető rendszer épül főképe
A Vaszari út környékén a szennyvízhálózat kiépítését követően jelenleg is zajlik a csapadékvíz elvezető rendszer rekonstrukciója. Ennek keretében valósul meg most a 26 millió forint értékű beruházás, melyet a közbeszerzési eljárás lefolytatását követően a BOROSZLÁN Zrt. végez.


- Az itt lakók jogos kérése teljesül a beruházással, mivel az elavult, eltömődött árokhálózat alkalmatlan volt a nagyobb esőzések csapadékvizének elvezetésére. A felgyűlt talajvíz veszélyeztette a pincéket, megnehezítette a kertművelést – mondta Venczel Csaba, önkormányzati képviselő.


A munkálatok során a Vaszari úton 1620 folyóméter csapadékvízelvezető árok felújításra és 316 folyóméter áteresz - bele értve a bekötőutak átereszeit is - cseréjére kerül sor. A csapadékvíz levezetése a Győri út irányába a vasúti töltés felé történik, forgalom-elterelés nincs.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!