6 fő esett át a keresztségen – különleges kongresszust tartottak Jehova Tanúi


2010-04-03 13:10:37  | cikk: mo  | 


Különleges kongresszusra gyűltek össze Jehova Tanúi ma a városi Sportcsarnokban. Az alkalomra Sopronból, Csornáról, Szombathelyről, Sárvárról és Pápáról érkeztek tagok, összesen 962-en. A körzetkongresszust ezúttal „A hátralévő idő rövidre van szabva” címmel tartották, melynek üzenetét Stánicz Jenő, a sajtóosztály felvigyázója foglalta össze. Elmondta, ma – a természeti katasztrófák és a gazdasági világválság idejében – az embereknek változtatniuk kell életvitelükön, s ebben segít Jehova isten.
A kongresszus fénypontja minden évben a keresztelkedés, melynek keretében a leendő tagok egy vízzel telt medencében megmerítkeznek. A mai napon 6 fő lépett be a vallási felekezetbe, ezúttal nem volt köztük pápai.
A pápai gyülekezetnek összesen 130 tagja van, de az érdeklődőkkel együtt számuk közel 170-re tehető – tudtuk meg Erdész Lászlótól, a sajtóosztály felvigyázójának helyettesétől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!