Egyszer végre ki kell jönnie a lépésnek…


2016-03-23 13:03:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Kiss István  | 


Egyszer végre ki kell jönnie a lépésnek… főképe
Ahogy a mondás tartja, minden rossz sorozat megszakad egyszer… A Pápai Kosárlabda Club játékosainak, vezetőinek és szurkolóinak reményei szerint ez március 25-én a Tehetséges Fiatalok ellen megtörténik a Concordia Motax KC-val, melyet hónapok óta korábban soha nem tapasztalt pechszéria sújt. Vajda Balázsék legutóbb az éllovas Veszprém otthonában maradtak alul, bár nagyot küzdöttek, nem sikerült bravúrt elérniük, ezzel 12-re nőtt nyeretlenségi szériájuk. Március 25-én, pénteken 18 órai kezdéssel a tabella hatodik helyén álló fővárosi csapat látogat a Sportcsarnokba. Az őszi mérkőzésen mindössze négy pont volt a különbség a felek között, tehát nyerhető bajnoki következik, melyen talán nem túlzás azt állítani, hogy nemcsak az ellenfelet, de saját magát is le kell győznie a mieinknek. Ebben természetesen nagy szükségük van a szurkolók támogatására is, Hernádi Tamás, a klub elnöke egy Facebook bejegyzésben arra kérte a drukkereket, hogy a mostani nehéz helyzetben egy emberként álljanak az alakulat mellé.
- A Pápai Kosárlabda Club számára hatalmas megtiszteltetés, hogy minden mérkőzésünkre eljöttök és buzdítjátok a csapatot! Igen, ahogy Ti is látjátok, az elmúlt tizenkét évben soha nem tapasztalt sikertelenségi sorozat sújtja kedvenc, szeretett csapatunkat! Eme nehéz időkben is érezzük, hogy velünk vagytok. Tisztelet teljesen arra kérlek Titeket, hogy továbbra is bízzatok a csapatban! Hisz a Pápai Kosárlabda Club idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, és az előttünk álló húsz esztendőben még rengeteg sikeres, örömteli pillanatot fog nyújtani számotokra. A klub minden tagja, sportolója, vezetője nap, mint nap azon dolgozik, hogy ebből a völgyből végre elindulhassunk a sikerek felé! Most kell bátornak és kitartónak lenni, hisz a sport folyton erre nevel! Külön köszönöm Nektek tisztelt szurkolóink, hogy velünk vagytok ezen a rögös úton és, hogy velünk lesztek akkor is, mikor ismét a sikereket éljük át közösen – bizakodott az elnök.

A bajnoki tehát március 25-én 18 órakor kezdődik, a belépés díjtalan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!