Ütős este várható


2016-03-23 11:54:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ütős este várható főképe
Egy év kihagyás után újra hazai közönség előtt szerepelhetnek a Koko-Gym KSE harcosai! Március 26-án szombaton a Sportcsarnokban várhatóan 16 mérkőzést láthatnak a nézők, K1 és Thai-box szabályrendszerben, köztük profi négyes tornával. A hatodik Koko-Gym gálán szorítóba lép többek között Kovács László, Kocsis Rajmond, Molnár Károly és Robotka Máté is. A rendezvény szervezője és a pápai harcosok felkészítője, Korpics Gábor azt mondta, idén is mindent megtettek annak érdekében, hogy színvonalas, izgalmas összecsapásokat lásson a publikum, tanítványai pedig felkészülten várják a gongszót.
- Nehéz minden évben megújulni, aki már látott Koko-Gym gálát, tudja mire számíthat. Számunkra a legfontosabb, hogy a pápai versenyzők hazai közönség előtt megmutathassák magukat, családtagok, ismerősök, barátok a helyszínen buzdíthassák őket. Kilenc pápai harcos lép a ringbe, mellettük a tatabányai testvérklubból, Budapestről is várható induló, színvonalasnak ígérkezik a pénzdíjas profi négyes torna is. A mezőnyt szem előtt tartva úgy gondolom, látványos menetekre van kilátás, érdemes lesz eljönni. Ami a hazaiakat illeti, a sérülések igen, a betegségek sajnos nem kerültek el minket, ez kissé hátráltató tényező volt, jelenleg az élesítés utolsó fázisában vagyunk, bizakodó vagyok.
A gála két rövid szünetében fellépnek a Balance Dance Pápa táncosai, valamint a gbFitness Pole Dance versenyzői. A gála március 26-án 18 órakor kezdődik, a Sportcsarnok jegypénztárai 17 órakor nyitnak.

A tervezett párosítások:
1. Kiss Péter Kokogym-65kg - Jécsei Ferenc Keszi Gym
2. Farkas László ViGo Se-57kg - Jakoby Viktor Bsk Crossfight
3. Vizkeleti Kristóf Kokogym - 75kg - Kirhefner Dávid Megatech
4. 4-es torna elődöntő 1.
5. 4-es torna elődöntő 2.
6. Frum István Kokogym - 100kg - Ékes Bálint Győri Kokogym

ELSŐ SZÜNET: fellépő: Balance Dance Pápa

7. Dancs István Megatech-55kg - Szakál Dániel Vitagym
8. Kovács László Kokogym-63kg - Rozsár Zoltán Bonyhàd Se
9. Ritter Pàl Kurdygym - Karàcsony Dàvid Bulls Se
10.Molnár Károly Kokogym-70kg - Horváth Lajos Győri Kokogym
11.Orbán Zsolt Megatech-80kg - Fodor Gyula Ajka Tb Se
12.Csongrádi Máté Kokogym-80kg - Varga Róbert Vita Gym

MÁSODIK SZÜNET: Fellépő: gbFitness - Pole Dance

13.Kocsis Rajmond Kokogym-65kg - Perge Bence Vita Gym
14.Balássy Bálint Megatech-90kg - Takács Zsolt Ajka Tb Se
15.Robotka Máté Kokogym-85kg - Gulyás Gergő Kempo Jitsu Tb
16. 4-es torna döntő (5.-6. meccs győztese)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!