Holnap Kecskeméten lép pályára a Lombard


2010-04-02 17:51:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Holnap Kecskeméten lép pályára a Lombard főképe
A Soproni Liga 21. fordulójában szombaton Véber György csapata Kecskemétre látogat. Nem túlzás kijelenteni, hogy még idegenben is a Lombard Pápa számít a mérkőzés esélyesének, a házigazdák 6 győzelem 3 döntetlen mellett 11 vereséget számlálnak, legutóbb a Diósgyőr ellen döntetlent értek el. A két csapat őszi mérkőzésén a 6. fordulóban Heffler és Tóth találataival 2-0-ás hazai sikernek tapsolhattak a drukkerek. Véber mester ennek ellenére nehéz mérkőzésre számít.

- Nagyon komoly mérkőzés előtt állunk, ugyanis ha 30 ponttal tudunk az utolsó 9 fordulónak nekifutni, akkor akár komolyabb célokat is el tudunk érni. Két hasonló stílusú csapat fog összecsapni, a kecskemétiek támadórendszere ugyanis hasonló a miénkhez. A heti edzésmunkát figyelembe véve úgy érzem a védelmünk stabilabb lett, a támadójátékunktól pedig a Győr elleni második félidőt szeretném viszontlátni. Jó hangulatban telt a hét, nagyon jó állapotban vagyunk, optimistán várjuk a kezdő sípszót.

A derbi játékvezetőjének a Magyar Labdarúgó Szövetség a chilei Miquel Alvaro Garcia-t jelölte ki, segítői Albert István és Viczián Mátyás lesznek. Garcia eddig két NB II-es mérkőzést vezetett le Magyarországon, valamint a 20. fordulóban a Kaposvár-Paks összecsapáson a negyedik játékvezető szerepkörét töltötte be.

- Részrehajlással nem fogja tudni vádolni egyik csapat sem, az biztos. Kíváncsi vagyok, hogy a dél-amerikai játékvezetői felfogás milyen, szerepelni akar-e majd vagy inkább a háttérbe húzódik. Ettől függetlenül remélem, hogy nem a játékvezető személye folytán marad emlékezetes az összecsapás – vélekedett Véber György a találkozó előtti utolsó edzést követően.

Várható kezdőcsapatok:

Lombard Pápa: Szűcs- Venczel, Tóth, Farkas, Rajnay- Varga, Gyömbér, Heffler- Jovánczai, Bárányos, Orosz

Kecskemét: Lazareanu - Schindler, Gyagya, Lambulic, Szűcs I. - Bagi, Cukic, Vörös - Bori, Montvai, Csordás

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!