15 éves a Szegfű Klub


2016-03-11 00:36:16  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


15 éves a Szegfű Klub főképe
Nőnapi ünnepséggel egybekötött 15 éves jubileumi összejövetelt tartott a Szegfű Klub a Helyőrségi Művelődési Otthonban. A klub 2001 februárjában 27 fővel alakult meg, mostanra pedig már 65 taggal büszkélkedhet. A fő tevékenységi körei között szerepel a fontos városfejlesztési és társadalmi kérdésekről történő tájékoztatás, az egészségügyi felvilágosítás, továbbá sport- és kulturális események, családias összejövetelek, illetve kirándulások szervezése. Mivel a tagság nagy hangsúlyt fektet a kapcsolatépítésre és a kapcsolattartásra, így rendezvényeik nyitottak, ezeken bárki részt vehet. A Szegfű Klub az alapítástól eltelt idő alatt idáig mintegy 180 találkozót szervezett – derült ki az ünnepi eseményen.

A szép számban egybegyűlteket Tálos László, a Szegfű Klub elnöke köszöntötte, majd Grőber Attila önkormányzati képviselő, a Magyar Szocialista Párt helyi elnöke szólt a szebbik nemhez. – Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába – idézte beszédében Karinthy Frigyest Grőber Attila.

A jubileumi összejövetelen fellépett Babos Tibor és Gosztola István, valamint a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa és a Pápai Musical Stúdió. Emellett a résztevők megtekinthettek egy, a klub elmúlt tizenöt évéből összeállított kisfilmet. A rendezvény zárásaként fogadásra invitálták a jelenlévőket, akiket Horváth Gyula, a Szegfű Klub állandó zenésze szórakoztatott.

Az ünnepségen részt vett többek között Gurmai Zita, a Magyar Szocialista Párt és az Európai Szocialista Párt nőszervezetének az elnöke, Bárándy Gergely MSZP-s országgyűlési képviselő, továbbá Gőgös Zoltán, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettese.

Képek:


Címkék: Szegfű Klub | jubileum
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!