Minimális előnnyel utazik a Petőfi a visszavágóra


2010-04-01 18:47:55  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Minimális előnnyel utazik a Petőfi a visszavágóra főképe
A Perutz stadion műfüves pályája adott otthont a megyei nagypályás diákolimpiai döntő első mérkőzésének. A Petőfi Gimnázium révén volt pápai érdekeltsége a találkozónak, az ellenfél a veszprémi SÉF Szakképző Iskola volt. A mieink már az első félidőben 2-0-ás előnyre tettek szert, amit a második játékrészben meg is dupláztak. A négygólos vezetés tudatában érthetetlen módon visszavett a tempóból a Petőfi, melynek köszönhetően ellenfelük fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását. Az utolsó 20 perc egyértelműen a vendégeké volt, jól mutatja ezt, hogy ezidőalatt a pápaiak kapujába háromszor is beköszöntek a megyeszékhelyiek, 4-3 lett a találkozó végeredménye. Koncz János érthető módon bosszúsan foglalta össze a találkozót.

- Jól kezdtünk, de a mérkőzés végére morálisan teljesen szétestünk, ennek okát egyelőre nem tudom megmondani. Két-három ember kivételével nem láttam, hogy bárki is küzdeni akart volna, az ellenfél pedig ezen felbuzdulva kihasználta figyelmetlenségeinket. A jövő szerdai döntő ki-ki meccsnek ígérkezik, bízom abban, hogy addigra sikerül rendet tenni a fejekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!