Kell a buzdítás a kosárcsapatnak!


2016-03-10 10:22:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kell a buzdítás a kosárcsapatnak! főképe
Hosszú idegenbeli túra után március 11-én ismét hazai pályán szerepel a Concordia Motax KC Pápa. Kosarasainkat öt idegenbeli mérkőzés után, január 22-ét követően láthatja ismét a pápai publikum, a sorozatban kilenc elszenvedett vereség után Vajda Balázsék Győr ellen igyekeznek megtörni negatív sorozatukat. A hazaiak a 11., a vendégek a nyolcadik helyről várják a feldobást. Jó iramú, izgalmas találkozóra van kilátás, az őszi összecsapáson a PKC vendégként 87:77-re nyerni tudott Győrben, így jó esély van a két pont itthon tartására. A mieink javuló formát mutatnak, Bonyhádon és Törökbálinton is csak nagyon kevés választotta el őket a diadaltól.
- Bonyhád és a Törökbálint ellen is nagyon kevés hiányzott a sikerhez, mindkét meccsen három ponttal maradtunk alul – emlékezett Vajda Balázs. Újfajta szerkezetet, új csapatot küldünk pályára hétről-hétre, úgy gondolom, ennek a munkának a pozitív eredménye már szemmel látható, csak egy pici kis plusz kellene még, és akkor kilábalhatnánk ebből a mély gödörből. Bízom benne, hogy a Győr ellen is az idegenben mutatott formánkat meg tudjuk mutatni, azzal a különbséggel természetesen, hogy a végjátékból mi jöjjünk ki jobban. A saját játékunkat szeretnénk ráerőltetni ellenfelünkre, ha ez sikerül, akkor csakis a győzelem az elfogadható eredmény közvetlen riválisunkkal szemben. Ehhez nagy szükségünk lenne szimpatizánsaink segítségére, ezért ezúton is kérem a szurkolóinkat, látogassanak ki a Sportcsarnokba és segítsenek minket a győzelem kiharcolásában.
A bajnoki március 11-én, pénteken 18 órakor kezdődik, a belépés díjtalan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!