Venczel Zoltán: 25 góllal elégedett lennék tavasszal


2016-03-07 17:52:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Venczel Zoltán: 25 góllal elégedett lennék tavasszal főképe
A hétvégi megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 19. játéknapján a Perutz FC Herenden 3-0-ás győzelmet aratott, mellyel megőrizte harmadik helyét a tabellán és hét pontra megközelítette a második helyen álló Úrkútot. A mérkőzés mindhárom találatát a pápaiak házi gólkirálya, Venczel Zoltán szerezte, aki már húsz gólnál jár a pontvadászatban. A támadó előbb Mészáros beívelését bólintotta a kapuba, majd büntetőből is eredményes tudott lenni, a 3-0-ás vendégsikert a 68. percben egy szép támadás végén állította be. A tavasz eddigi két találkozójáról, a Sümeg elleni hétvégi összecsapásról és jövőbeli terveiről faggattuk az idei két meccsen már öt gólt jegyző Venczel Zoltánt.
- A legfontosabb, hogy Balatonalmádi és Herend ellen is begyűjtöttük a három pontot, igaz az idénynyitón a biztos vezetés tudatában kissé kiengedtünk, emiatt kaptuk a négy gólt – emlékezett vissza az ügyeletes gólfelelős. Úgy érzem, Herend ellen sokkal jobban koncentráltunk, végig uraltuk a meccset, az ellenfél nem tudott fogást találni rajtunk. Véleményem szerint egyre erősebbek vagyunk, ha még jobban összeszokik a társaság, képesek lehetünk még jobb játékra. Célunk nem is lehet más, mint utolérni és megelőzni az Úrkútot, ez azt hiszem sikerülni fog, ehhez mindenképpen le kell győznünk hétvégén a Sümeget, bízom benne, hogy nekem és a csapatnak is jól fog menni a játék.
Venczel Zoltán elmondta, a tavaszi szezon előtt komoly célt tűzött ki maga elé, ugyanis 25 gólt szeretne elérni, ami nem tűnik lehetetlen vállalkozásnak, hiszen ötöt már az első két bajnokin meglőtt. Kiemelte, nagyon hálás a csapattársainak, akik nélkül nem állhatna a góllövőlista első helyén. A támadó büszkén újságolta, hogy a Nemzeti Sport őt választotta meg az elmúlt hét legjobb amatőr labdarúgójának, a vele készült beszélgetést a sportlap március 9-ei különszámában olvashatják. A gólkirályi cím legfőbb várományosa végezetül arra kérte a szurkolókat, hogy minél többen látogassanak ki a március 12-én, 15 órakor kezdődő következő hazai mérkőzésre, hiszen nagy szükség van a közönség támogatására.

Képek:

nincsenek képek

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!