Herendre utazik a Perutz FC


2016-03-04 19:27:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Herendre utazik a Perutz FC főképe
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi játéknapján a Perutz FC Herendre látogat. Marton Miklós csapata a tavasz második fordulójában is győztesen szeretné elhagyni a pályát, ahogy azt az idénynyitón Balatonalmádi ellen is tette. Múlt heti sikerével a mieink maradtak a harmadik helyen, míg az Ajka Kristálytól 2-1-es vereséget szenvedő herendiek továbbra is az utolsó előtti helyen tanyáznak, és sorozatban hat meccs óra nyeretlenek, míg a Perutz legutóbbi nyolc találkozóján nem szenvedett vereséget. Ősszel Mészáros és Venczel találatával 2-0-s győzelmet arattak a pápaiak, Marton Miklóst arról faggattuk, milyen mérkőzésre számít.
- Ugyanúgy készültünk a héten, mintha az első helyezettel játszanánk, nem becsülünk le senkit, így a Herendet sem. Idegenben mindig nehéz, küzdelmes mérkőzésre számítok, nem tudom, milyen lesz a pálya minősége, ez is nagyban befolyásolhatja a találkozó végkimenetelét. Megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, múlt héten a támadó szekcióval elégedett voltam, remélem a védelmet is sikerült rendbe tenni. Visszanéztem a Balatonalmádi elleni mérkőzést, úgy láttam, figyelmetlenek voltunk, véleményem szerint ha a pontrúgásoknál, bedobásoknál jobban figyeltünk volna, elkerülhettük volna a gólokat. Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat és céljaink elérése érdekében begyűjteni a három pontot.

A Perutz edzője hozzátette, a vasárnap 13:30-kor kezdődő összecsapást betegség miatt ketten is kénytelenek kihagyni, így a kezdőben lesz változás a múlt héthez képest.

Megyei I. osztályú bajnokság 19. forduló (2016. március 6. 13:30)
Csetény – Ajka Kristály
Veszprém – Pét
Úrkút – FAK
Sümeg – Balatonalmádi
Őskü – Devecser
Várpalota – Gyulafirátót
Tapolca – Peremarton
Herend – Perutz FC
Dudar – Ugod SE

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!