Képesek lehetnek a bravúrra


2016-03-04 14:06:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Képesek lehetnek a bravúrra főképe
Március 6-án 16 órai kezdéssel az NB II-es kézilabda bajnokság egyik éllovasát fogadja a 10. helyezett Bakonyerdő Pápa, a vasárnapi derbin az Ajkával holtversenyben az élen álló Szentgotthárd ellen tehát a vendégek az esélyesek. A mieink ősszel elég nagy pofonba szaladtak bele (32-17), itt a lehetőség a visszavágásra, igaz ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. A vendéglátók szezonja nem indult túl jól, idei mindkét tétmeccsüket elveszítették, igaz Kapcsándi Zsolt edző feje inkább a hazai, Tarján elleni vereség miatt fájhat jobban (22-24), az elmúlt héten Móron nem volt esély a pontszerzésre (29-22).
- Csalódást keltő vereséget szenvedtünk, a rutin megérdemelten diadalmaskodott, amíg nem tudjuk pályára vinni a fiatalos lendületünket, nem leszünk képesek mérkőzéseket nyerni – emlékezett vissza a második fordulóra az edző. Ezúttal a bajnokesélyes érkezik hozzánk, most lesz a legnehezebb dolgunk. Nevetségesen hangzik, de állítom, őket is meg tudjuk lepni, ehhez azonban 100 százalékot kell nyújtanunk egyénileg és csapatban is. Továbbra is bízom a játékosaimban, két hetünk van, hogy megmutassuk, érdemesek vagyunk a város elismerésére és támogatására - utalt a Szombathely és az Ács elleni folytatásra a tréner.
A juniorok rajtja nem is lehetett volna jobb, hiszen az éllovas Tarján kétgólos legyőzése után a Mórnak (21-37) sem kegyelmeztek, a fiatalokra 18 órai kezdéssel ismét rangadó vár, hiszen ellenfelük második a tabellán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!