Rajzpályázat az egészséges táplálkozás jegyében


2016-03-02 20:55:12  | cikk: Babos Petra  | 


Rajzpályázat az egészséges táplálkozás jegyében főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ immáron több éve megszervezi az Egészség Napok programsorozatot, melynek egyik eleme idén az április 8-ai Egészséges táplálkozás című interaktív előadás lesz. Ennek kapcsán az óvodások körében rajzpályázatot is hirdettek a szervezők, egészséges táplálkozás címmel. A legkisebb korosztálytól egyéni kategóriában várják az alkotásokat, amelyek bármely technikával készülhetnek.
Illés Viktória szervező kérdésünkre elmondta, az előző években a rajzpályázat nagy sikernek örvendett, hiszen több mint száz, szebbnél szebb pályamunka érkezett.
A képek leadási határideje 2016. március 23. A rajzokat zsűri bírálja el, április 7-től pedig megtekinthetők lesznek a JMSZK emeleti előterében. A díjátadót április 8-án rendezik meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!