Black Bunny és Balance Táncgála


2016-02-28 13:04:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Black Bunny és Balance Táncgála főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében rendezte meg a Black Bunny Rock ’n Roll Club és a Balance Dance Team hagyományos, év eleji táncgáláját. Az idei rendezvény is rendkívül sok érdeklődőt vonzott, épp ezért dupla előadással készültek a szervezők. Többféle stílusban léptek reflektorfénybe a táncosok, rengeteg új koreográfiát láthatott a nagyérdemű, a meghívott vendég pedig az Appril Secret Section nevű formáció volt. Szegediné Murai Dórától, a klub elnökétől a nyitótánc előtt megtudtuk, több meglepetéssel is készültek, hiszen bemutatkoznak a bölcsisek, színpadra lépnek a kezdők, a haladók, a versenyzők, mellettük még az ugodi tánccsoport is debütált.
- Mindkét előadáson 34 produkciót láthat a publikum, úgy érzem, nagyon igényes lesz az idei gálánk is, rengeteget dolgoztunk a kollégáimmal, a táncosok is szívüket-lelküket beletették a munkába, sokat gyakoroltak, biztos vagyok benne, hogy ennek meglesz a gyümölcse. Mindenki sokat fejlődött, így azt mondhatom, az eddigi legerősebb gálát sikerült összehoznunk. A szombati rendezvényre elfogadta a meghívásunkat az Appril Secret Section csapata, oktatójuk, Sebestyén István a jövő héttől a Balance Stúdióban megkezdi a hip-hop oktatást, ebből a szempontból is különleges lesz az este. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyien kíváncsiak ránk, örülünk a pozitív visszajelzésnek.
Az egyesület vezetője hangsúlyozta, nagyon sikeresek voltak az év végi rendezvényeik, a jövővel kapcsolatban azonban nem szeretett volna részletekbe bocsátkozni, mivel - mint mondta - egyik rendezvényüket lépésről-lépésre lemásolták, és nem szeretne másoknak újabb ötletekkel szolgálni. A versenyszezon jövő héten a rokisoknak Ajkán területi versennyel indul, a Balance táncosai Győrszentivánon méretik meg magukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!