Együtt mulattak a nyugdíjasok nőnap alkalmából


2016-02-27 22:12:51  | cikk: Babos Petra  | 


Együtt mulattak a nyugdíjasok nőnap alkalmából  főképe
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete egyik kiemelt rendezvényére, a nyugdíjas nőnapra idén is több százan gyűltek össze. A rendezvénynek korábban a Tarczy Lajos Általános Iskola aulája adott otthont, de mivel kinőtték az intézményt, így a tavalyi év óta már a Városi Sportcsarnokban tartják ezt a vidám programot, amely évről évre egyre népszerűbb a tagok körében. A rendezvényen megjelent Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester, Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmények vezetője és Farkasdi Lajos, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke is.
Farkasdi Lajos verssel köszöntötte a hölgyeket

Idén illatos primula, ízletes bor, finom sütemények, vidám műsor és persze kiváló hangulat várta a nyugdíjasokat a nőnapi rendezvényen.

Völfinger Géza, egyesületi tag nőnapi verses köszöntője után Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, évek óta mindig nagy hangsúlyt helyeznek a közösségépítő rendezvények megtartására, olyanokra, amelyek még jobban összekovácsolják az egyesületet.

Áldozó Tamás köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy a nyugdíjas egyesület a város egyik legaktívabb és legnépesebb szervezte.
-Két évvel ezelőtt kaptak egy elismerést, Pápa Város Díszoklevelét. Az ilyen típusú kitüntetés kötelez. A díj, úgy gondolom, nagyon jó helyre került, nemcsak egy egyszerű teljesítményt ismert el, hanem egy folyamatosan tapasztalható munkát. A pápai nyugdíjasok közössége a város rendezvényein mindig képviselteti magát, s tevékenyen részt is vesz a város eseményein, sőt munkájával hozzájárul a programok sikerességéhez. Jó, hogy példát mutatnak a felnövekvő generációknak – mondta a polgármester, majd sok boldogságot és örömet kívánt a közösség minden hölgy tagjának, s azt, hogy legyen még több részük ezen a napon a köszöntésből, a bókokból és a kedvességekből, mint az év többi napján, de az év többi részében se legyen kevés.

A szórakoztató programról idén a Pápai Musical Stúdió kamara csoportja, a jó hangulatról pedig Rugli Béla tangóharmonikás gondoskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!