Szurkolói ankétot tartott a Perutz FC


2016-02-25 18:04:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szurkolói ankétot tartott a Perutz FC főképe
A Balatonalmádi elleni bajnoki nyitányt megelőzően a Perutz FC vezetősége szurkolói összejövetelre invitálta a csapat drukkereit, szimpatizánsait. A stadion emeleti különtermében a családias hangulatú találkozón Bocskay László elnök, Marton Miklós vezetőedző, Glatz Lajos klubmenedzser, Váradi Zsolt gyúró és természetesen az új igazolások köszöntötték a szurkolókat. Elsőként Bocskay László szólt az egybegyűltekhez, az alakulat őszi teljesítményéről azt mondta, annak ellenére, hogy alig pár hetük volt a keret kialakítására, egy kevésbé összeszokott, szinte ismeretlen játékosokkal tisztességgel lehozták az őszt, és nagy bravúrt végrehajtva a dobogóra is odaértek.
- Tavasszal a minimális cél, hogy megtartsuk a harmadik helyünket, de nem mondtunk le az Úrkút megelőzéséről sem, úgy gondoljuk viszont, hogy a 16 ponttal vezető Veszprémet már nem érjük be, de a futballban bármi megtörténhet, tesszük a dolgunkat, reméljük ez meghozza a gyümölcsét. A távlati cél az, hogy minél előbb az NB III-ban szerepelhessünk, ehhez minden feltételnek igyekszünk már most megfelelni.
Az elnök értékelője után bemutatkoztak az új labdarúgók, Szabó Zoltán, Nagy Péter, Bolla Gergő, Iványi Martin, Nemes Milán, Németh Máté, Somogyi Richárd, Simon László és Kovács Szabolcs röviden szót ejtett eddigi pályafutásáról és célként egybehangzóan azt fogalmazták meg, hogy szeretnék a Perutzot minél több győzelemhez hozzásegíteni.
Marton Miklós az igazolásokkal kapcsolatban azt mondta, bár hat fővel csökkent a keret, minőségben tudtak előrelépni, épp ezért játékban is szeretnének többet nyújtani, tavasszal pedig csak azzal lenne elégedett, ha minden mérkőzést megnyernének. A Perutz közönségétől azonban türelmet kért.
- Igyekszünk közönségszórakoztató, eredményes játékkal előrukkolni, azonban előfordulhat, hogy ez nem mindig lesz így, lesz olyan meccs, amit jó lesz nézni, viszont lesz olyan is, amit nem. Azt szeretném kérni, hogy legyenek türelmesek velünk, nagyok az elvárások felénk és magunkkal szemben is, szeretnénk ezeknek megfelelni. Majdnem minden posztra van két játékosunk, bizakodó vagyok a szezonkezdet előtt.
Az összejövetelen elhangzott, húsz mezőnyjátékossal és három kapussal vág neki a menetelésnek a Perutz, a későbbiekben a sérültek is remélhetőleg csatlakoznak a kerethez, így nagyobb lesz a vezetőedző merítési lehetősége, és a munkahelyi elfoglaltságok sem szólnak közbe. A vezetőség köszönetet mondott azoknak a játékosoknak, akik az átigazolási szezonban másik csapatot választottak, hiszen nélkülük az indulás sem lett volna lehetséges, és a csapat sem tartana most itt. Az ankét végén arra kérték a szurkolókat, hogy minél nagyobb számban látogassanak ki a február 27-én, 15 órakor kezdődő Balatonalmádi elleni találkozóra, buzdítsák kedvenceiket, legyenek ők a 12. játékos a pályán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!