Bajnokesélyes a Szabadgyalog SE


2016-02-23 10:15:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bajnokesélyes a Szabadgyalog SE főképe
Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Szabadgyalog SE a megyei másodosztályban megszerezte a bajnoki címet. Az egyesület két csapattal a megyei első osztályú menetelésben is részt vesz, legutóbb az ’A’ csapat Balatonalmádival, a ’B’ együttes Tapolcával találkozott. Előzetesen a bajnoki címre hajtó ’A’ csapat győzelmét lehetett várni, míg a második számú pápaiak célja az volt, hogy minél jobban megnehezítsék a tapolcaiak dolgát. A partik alakulásáról Kiss Csaba elnököt kérdeztük.
- A megyei első osztályú bajnokság utolsó előtti, hatodik fordulójában beigazolódott a papírforma, az ’A’ csapat 9,5-2,5 arányban nyert, egy pontot szerzett Bartók Zoltán, Varga Gyula, Gyutai Nándor, Mayer Attila, Buzás Gyula, Domonkos Eszter, Kiss Zoltán és Döbrönte László, mellettük Margl Roland, Besenyi Tibor és jómagam döntetlent értünk el. A sereghajtó ’B’ alakulat a 12-0-s leülési arány tudatában jól helytállt a dobogón tanyázó Tapolcával szemben, akik 8-4 arányban nyertek, részünkről Ábrahám András, Janus Tamás tudott nyerni, Katona György, Czemmel Viktória, Pénzes Boldizsár és Róka Bálint remizett. Az utolsó fordulót megelőzően egy pont az előnyünk az ajkaiak előtt, bár nekik jobb a sorsolásuk, bízom benne, hogy meg tudjuk nyerni a bajnokságot és feljutunk az NB II-be.
Az utolsó, mindent eldöntő fordulóban a mieink ismét Tapolcával és az Ajkai Bányásszal találkoznak. Az utánpótlás megyei diákolimpia eredményeiről hamarosan beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!