Járási asztalitenisz verseny


2016-02-21 13:19:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Járási asztalitenisz verseny főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola tornaterme adott otthont a 2016.évi Pápai járás asztalitenisz bajnokságának. Hat asztalon zajlott a bajnokság, melynek célja játék-, és versenyzési lehetőség biztosítása volt a város és a járás településein élőknek vagy ott tanulóknak. Újonc, serdülő-ifjúsági, felnőtt korcsoportban, egyéniben és párosban várta a fiúk, lányok, férfiak és hölgyek nevezését a rendező Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye és a Pápa és Környéke Asztaliteniszezői (PÉKA) SE. Dudás Szabolcs, a Versenybíróság tagja örömét fejezte ki, hogy a tavaly augusztusi alkalom után ismét meg tudták rendezni a páros vetélkedést is, hiszen tavaly csak egyéni küzdelmek zajlottak.
- Közel fél év után ismét helyet tudunk adni a bajnokságnak, a nevezők számával is elégedettek lehetünk, többségében a megszokott versenyzői gárda jött el ma is, de a felnőtteknél láthattunk néhány új arcot, a gyerekeknél még többet, hiszen a PÉKA SE termében most indultak az edzések, és a legszorgalmasabbak heti háromszor is edzhetnek. Ami a lebonyolítást illeti, a páros mérkőzések egyenes kieséses rendszerűek, az egyéni versenyek 3-4 fős csoportokban selejtező körmérkőzéses, és utána a főtáblán egyenes kieséses rendszerben kerülnek lebonyolításra.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!