A Lombard tulajdonosa a magyar futball 51. legbefolyásosabb embere


2010-03-31 13:42:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard tulajdonosa a magyar futball 51. legbefolyásosabb embere főképe
A pepsifoci.hu immár második alkalommal készíti el a honi labdarúgás legbefolyásosabb szereplőit bemutató sorozatát. A TOP 100 visszaszámlálása jelenleg a felénél jár, ahol a Lombard Pápa klubtulajdonosával, Bíró Péterrel találkozhatunk. A feljutás bajnokának titulált vezető tavaly a 74. helyen szerepelt, idén az 51. pozíció jutott neki. A honlap szerkesztői a következőkkel magyarázták az előrelépést:

„Hosszas hiábavaló keresést követően Véber György személyben megtalálta a csapathoz leginkább illő edzőt. A télen már-már reménytelen helyzetben lévő Pápa Véber Györggyel megtáltosodott, 15 meccséből 14-et megnyert, és a sokkal esélyesebb Pécset a pályán, a pontlevonással sújtott Gyirmótot pedig a zöld asztalnál megelőzve feljutott. Ekkor még bírálói és ellenségei is kénytelenek voltak elismerni, hogy Bíró Pétert a feljutás bajnoka, hiszen bő tíz év alatt a harmadik csapatával került fel az élvonalba….Pápai szerepvállalása és aktivitása révén a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga elnökségének tagja, és egyben alelnöke is, akinek így komoly befolyása volt az egész magyar futball szempontjából döntőnek számító 3,1 milliárdos állami hitel rendezésére. Az NB I-es tulajdonosok egyik legaktívabbja, akinek állandóan markáns véleménye van minden kérdésről. Bírót nem csupán tőkeereje és nagy hangja miatt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hanem azért sem, mert az idei bajnokság egyik legérdekesebb színfoltja éppen az ő csapata, ráadásul rátalált, és bizalmat adott egy fiatal és tehetséges edzőnek, Véber Györgynek. Ötletei eddig is voltak, és ezután is lesznek. Legutóbb Dél-Amerikában keresett partnereket. Érdemes figyelni rá, hiszen ő az, akivel mindig történik valami.”

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!