Jól futottak a pápaiak


2010-03-31 12:50:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A veszprémi Gulya-dombon rendezték tegnap a 2010.évi megyei diákolimpiai mezei futóversenyt. Egyéniben városunkat korcsoportonként a városi bajnokság első három helyezettje, csapatban pedig a győztes alakulat képviselte. Jóllehet az időjárás nem a szebbik arcát mutatta - sokszor orkánerejű szél fújt - a versenyzőket ez nem zavarta, ugyanis a táv legnagyobb részét az erdőben, szélcsendben teljesítették. Kis Károly, a Pápai SE edzője elégedett a futók eredményeivel, ami mint mondta a testnevelők munkáját is dicséri.

- Ahogy azt jósoltam is, a Tarczy Iskola IV. korcsoportos fiú csapata első helyen végzett, ugyanebben a korosztályban a munkácsys lányok a dobogó legalsó fokára állhattak fel. Az idősebbeknél a Petőfi Gimnázium lány, a Református Gimnázium fiú csapata utasított mindenkit maga mögé, aranyérmet szereztek. Az április 15-ei, gödöllői országos döntőre, Kiss Gergő (Tarczy) első, Hiér Milán (Pápakovácsi) harmadik, Tóth Csaba (Tarczy) ötödik, Tóth Gyula hatodik, míg Bánhidi Márk a kilencedik helyen kvalifikálta magát. Ugyancsak van érdekeltségünk a III. korcsoportban, ahol Márton Szabolcs bronzérmet szerzett, érte is izgulhatunk a két hét múlva esedékes döntőn. Gödöllőn mindenkitől a tisztes helytállást várom el, meglátásom szerint a Tarczy fiúcsapatának van esélye az 1-6 hely valamelyikét elcsípni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!