Újabb Perutz edzőmeccs


2016-02-15 17:00:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb Perutz edzőmeccs főképe
A téli felkészülés utolsó előtti hetét kezdte a Perutz FC, melyre február 27-én már a Balatonalmádi elleni hazai bajnoki találkozó vár. A csapat felkészülési programjába egy újabb edzőmeccset iktattak be, mellyel a Balatonfüred ellen elmaradt összecsapást pótolják. Február 17-én 18 órai kezdéssel hazai pályán a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokságban 7. helyen álló Ménfőcsanak lesz az ellenfél. A keret február 20-án szombaton is pályára lép – szintén Pápán – 10 órai kezdéssel Kapuvár látogat a stadionba.
Amint azt a vezetőségtől megtudtuk, a február 11-én indult bérletárusítás sikeres, ugyanis szépen fogynak a bérletek, melyekhez nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Márton István u. 10.) továbbra is hozzá lehet jutni. Az árak nem változtak, a féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért vásárolhatják meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!