Megnyerte a másodosztályt a Szabadgyalog SE


2016-02-15 16:44:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megnyerte a másodosztályt a Szabadgyalog SE főképe
A Helyőrségi Művelődési Otthonban rendezték meg a megyei másodosztályú sakk csapatbajnokság második, záró fordulóját. A pontvadászatnak hét alakulat vágott neki, szezon közben pedig Nemesgörzsöny is csatlakozott a mezőnyhöz, így nyolcra bővült a résztvevők köre. A benevezettek körmérkőzéses, hét fordulós partikat játszottak, 25-25 perc gondolkodási idővel, rapid szabályok szerint. A Szabadgyalog SE három, az ajkaiak két alakulattal neveztek, mellettük Tapolca, Balatonfüred és Nemesgörzsöny négyfős csapatai ültek le az asztalokhoz.
- Jól fejeződött be a másodosztályú bajnokság számunkra, hiszen a bajnoki címet a többi mérkőzés eredményétől függetlenül már nem lehet elvenni a Szabadgyalog SE "A" csapatától, akkora előnnyel vezet, a győztesnek járó kupát már meg is kapták szombaton –újságolta Kiss Csaba, az egyesület elnöke. A csapat tagjai Margl Roland, Varga Gyula, Kerecsényi Zoltán, Domonkos Eszter és Ábrahám András voltak. Roland és Gyula hét meccsből hat-hat pontot gyűjtött, ők voltak a húzóemberek. "B" csapatunk most a második helyen áll, de az elmaradt meccsek lejátszása után várhatóan a harmadik helyre fog visszacsúszni Balatonfüred mögé, míg "C" együttes a hatodik helyen zárt. Összességében elmondhatom, hogy javult a bajnokság színvonala, örömteli, hogy három csapattal is el tudtunk indulni.
Az elnök elmondta, február 21-én a megyei első osztályban szintén hazai fordulót rendeznek, az ’A’ csapat ellenfele Balatonalmádi lesz, míg a ’B’ jelű együttes Tapolcát fogadja a HEMO-ban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!