Tágasabb tér, több szolgáltatás – megújul az uszodai szauna


2016-02-14 21:52:48  | cikk: HuHa  | 


Tágasabb tér, több szolgáltatás – megújul az uszodai szauna főképe
Hamarosan befejeződik a Várkertfürdő uszodaépületében található szauna átalakítása. A munkák során nemcsak felújítják, hanem bővítik is a szaunát. Mint azt Kis István műszaki vezetőtől megtudtuk, néhány belső fal elbontásával csaknem duplájára növelték a pihenőteret, így nemcsak több vendég tudja egy időben igénybe venni a létesítmény ezen egységét, de több szolgáltatás is elérhető lesz.

Kis István műszaki vezető a csempeburkolat díszítőelemeit mutatja

-Az átalakítás során megnöveltük a pihenőteret, emiatt át kellett átalakítani az elektromos hálózatot és a légkezelő rendszert. A sószobát áthelyeztük, hogy a pihenőtér tágasabb legyen, a falak egy része faburkolatot kapott a kellemes hangulat biztosításáért, másik részére pedig új csempeburkolat került. Új a padlóburkolat, új álmennyezetet kap a helyiség és természetesen a zuhanyzókat is felújítottuk, sőt egy dézsás zuhanyzót is kialakítottunk – sorolta a munkákat a műszaki vezető.
Az építkezés folyamatosan halad, jelenleg a padlóburkolás készül, és hamarosan befejeződik a vizesblokkok kialakítása is.

Átalakul a sószoba is

A létesítmény vezérigazgatója hozzátette, a megújuló szauna a korábbinál több szolgáltatást kínál majd a látogatóknak: a finn szauna, a jégkamra és a sószoba mellett egy infra szaunával bővül az uszodai wellness tér és természetesen több pihenőágy is elfér az átalakított helyiségben. Nagy Zsolt azt is elmondta, az uszodai szaunát fürdőbelépő vásárlása nélkül is lehet majd használni, így azokat a vendégeket is várják, akik csak szaunázni szeretnének és a fürdőszolgáltatásokat nem kívánják igénybe venni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!