Maszkabál a Kékfestőben


2016-02-14 19:35:40  | cikk: Babos Petra  | 


Maszkabál a Kékfestőben főképe
A Kékfestő Múzeum a különböző jeles ünnepekhez kötődően mindig szervez kézműves játszóházat. Ezúttal busóálarc készítésre invitálták a kicsiket és a nagyokat a múzeum foglalkoztatójába. Vonnák Andrea múzeumpedagógus a program kapcsán elmondta, hagyományteremtő szándékkal első ízben szerveztek télűző játszóházat, amit majd pünkösdkor és szüret idején követ még hasonló program.

Székely Márta édesanyjával látogatott el a múzeumba, ahol nagyon jól érezték magukat mindketten. A kislány busóálarcot készített, amit ki is díszített kedve szerint. A gyerekek nagy örömmel alkották a vidám álarcokat, valamint a hozzájuk tartozó csörgőket. A játszóházban a múzeum dolgozói, illetve önkéntesek működtek közre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!