Sikeresen szerepeltek a pápai kürtösök


2016-02-13 09:56:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Bartók Béla AMI  | 


Sikeresen szerepeltek a pápai kürtösök főképe
2016. január 25-én Győrben rendezték meg a XII. Országos Kürtverseny területi válogatóját. A Pápai Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola két versenyzője, Hetyei Péter és Székely Sámuel továbbjutott az országos döntőbe, amit március 4-6. között rendeznek meg Kisújszálláson.

Ugyancsak a közelmúltban, február 3-án tartották a IV. Veszprémi Regionális Mélyrézfúvós- és Kürtversenyt Veszprémben. A Pápai Bartók Béla AMI három induló kürtöse – különböző korcsoportokban – két arany fokozattal és egy nívódíjjal tért haza. A szervező veszprémi Csermák Antal AMI rendezésének köszönhetően, mindegyikük tárgyjutalomban is részesült.

A pápaiak sikeresen szerepeltek a szombathelyi Regionális Sistrum Kürtversenyen is, melyen a Bartók Zeneiskola három növendéke is részt vett. Ezen a dunántúli régiót érintő versenyen Spreitzer Áron is arany fokozatra minősített oklevelet vehetett át a szakértő zsűritől. A másik két versenyző, Hetyei Péter és Székely Sámuel szintén arany fokozattal büszkélkedhet.
A versenyekre a növendékeket Hetyei József készítette fel, míg zongorán Németh-Vékes Erzsébet tanárnő működött közre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!