Idegenben játszott a Perutz FC


2016-02-11 10:37:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idegenben játszott a Perutz FC főképe
A felkészülés utolsó előtti hetében Celldömölkön folytatta a téli felkészülést a Perutz FC. A Vas megyei éllovassal másodszor találkozott a téli időszakban a pápai csapat, Pápán Venczel büntetőjével 1-0-ra nyertek a mieink, akiknél ezúttal szinte teljes volt a keret, Marton Miklós a Szijjártó – Kovács, Orovecz, Erdősi - Németh M., Iványi, Mészáros, Györkös, Szabó - Nemes, Venczel kezdőt küldte pályára, csereként Ughy, Véber, Palkovics, Nagy P., Horváth Á., Barcsa és Páli is lehetőséghez jutott. A bakonyfoci.hu tudósítása szerint a mérkőzés kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat támadó stílusban játszott. Az első félidőben a vendégek előtt nyílt több lehetőség a góllövésre, a másodikban a hazaiak veszélyeztettek többször, és próbálkozásaikat a 78. percben siker is koronázta, Piri Balázs találatával alakult ki az 1-0-ás hazai siker. A Perutz pályaedzője, Szabó Zoltán a lefújás után azt mondta, a találkozó elérte célját, hiszen egy jó meccset játszottak a Celldömölkkel.
- Az első félidőben egy új játékrendszert próbáltunk ki, amiben három belső védő kapott helyet és két előretolt csatár. Úgy gondolom, hogy az első játékrészben ezzel nem is volt probléma, voltak lehetőségek itt is, ott is. A csapat kicsit tompának tűnt, de abban biztos vagyok, hogy ez annak köszönhető, hogy túl vagyunk lassan a felkészülés ötödik hetén. A celldömölki játékosok frissebben mozogtak, de a sok befektetett munkának előbb-utóbb meg lesz a gyümölcse. A második félidőben sok helyen változtatott a mester, mindenki játéklehetőséghez jutott, sajnos egy szerencsétlen góllal elveszítettük a meccset. Összességében egy jó csapat ellen tudtunk játszani két mérkőzést, ahol többféle játékrendszert is ki tudtunk próbálni. A gépezet helyenként még akadozik, de új csapat révén idő kell amíg összecsiszolódunk. 

Celldömölki VSE - Pápai Perutz FC 1-0 (0-0) Gsz.: Piri

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy mától megkezdődött a bérletek árusítása, melyeket nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Pápa, Márton István u. 10.) lehet megvásárolni. Az árak nem változtak, a féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. Az előzetesen kiadottól eltérően a február 13-ra tervezett Balatonfüred elleni idegenbeli mérkőzés elmarad, a szurkolók Pápán február 20-án, szombaton 10 órától láthatják a csapatot, az ellenfél Kapuvár lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!