Ismét Wass Albert felolvasóest - várják a jelentkezőket


2016-02-09 17:58:54  | cikk: ha  | 


Ismét Wass Albert felolvasóest - várják a jelentkezőket főképe

A Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület idén is csatlakozik a több mint 10 éve, Debrecenben indult Wass Albert felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai, mondta Pintér Péter elnök. A 2015-ös évben 65 regisztrált helyszínen tartották meg egyidejűleg a felolvasóestet, amit a várakozások szerint idén sikerül felülmúlni.

Február 26-án 18 órakor kezdődik a felolvasóest, a helyszín az idei évben is az Esti Kornél Kávéház. Az ingyenesen látogatható rendezvényre mindenkit nagyon sok szeretettel várnak a szervezők, akár hallgatóként, akár felolvasóként.

Aki tevékenyen csatlakozna a programhoz, tehát vállal felolvasást, az február 18-ig jelentkezhet az egyesület elnökénél, Pintér Péternél a 06-70-2444-734-es telefonszámon vagy a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület közösségi oldalán. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is. Pintér Péter elmondta, hogy előnyben részesítik Wass Albert írásait, de más, hasonló értékrendű magyar költők versei is helyet kaphatnak az est anyagában.

A program előreláthatólag három 40 perces blokkból áll majd, 15 perces szünetekkel. A felolvasások mellett a PRK Tánc-Lánc AMI táncosai és az Allegro AMI Sindő népi zenekara színesíti a programot. A felolvasóest díszvendége és fővédnöke Bartha József református lelkész, az erdélyi Czegei Wass Albert Alapítvány vezetője. A helyszínen lehetőség nyílik Wass Albert kötetek és könyvjelzők vásárlására, melyekkel az erdélyi holtmarosi gyermekotthont támogatják az adakozók.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!